Stoofpotje van bospaddenstoelen met rundvlees

397 35 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 600 g rundvlees (van de binnendij)
  • aardappelen
  • 2 uien
  • 40 g Solo
  • 1 kop bospaddenstoelen
  • zout en peper
  • 1 blokje Knorr finesse kipbouillon
  • 2 dl witte wijn
  • 1 bosje peterselie
  1. Snij het vlees in plakjes van 3 à 4 mm.
  2. Snij de aardappelen en uien in plakjes van 5 mm. Fruit het vlees en de groenten in de Solo.
  3. Voeg de paddenstoelen toe en kruid met zout en peper. Blus de pan met het bouillonbloje, 0.5l water en de wijn.
  4. Laat 20 à 25 minuten zachtjes garen.
  5. Werk het stoofpotje af met de peterselie.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht