Video afspelen

Stoemp van ratatouille méditerranée

4 30 5 5
Aantal personen:
  • 400 g aardappelen (Bintjes)
  • Knorr Finesse Bouillon Mediterraan
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 1 paprika
  • 1 aubergine
  • Solo Vloeibaar
  • peper & zout
  • 50 g gepelde tomaten (uit blik)
  • olijfolie
  • verse koriander
  • 1 el room
  1. Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze in water met de Knorr Finesse Bouillon Mediterraan.
  2. Snijd de groenten in blokjes.
  3. Laat de Solo smelten in een hoge pan. Bak hierin de groenten 2 à 3 minuten op een zacht vuur en kruid met peper en zout.
  4. Doe de gepelde tomaten erbij.
  5. Plet de gekookte aardappelen en voeg een beetje olijfolie toe. Gebruik de stoempmixer.
  6. Doe de puree bij de groenten en meng alles met een lepel.
  7. Dresseer de stoemp op de borden en werk af met wat olijfolie, koriander en room.
Koken Op De Markt