Stoemp met vis

0 50 0 5
Aantal personen:
  • stuks 4 ui
  • stuks 4 wortel
  • stuks 4 aardappel
  • stengels 2 a 3 prei
  1. - Schil de wortelen en snij ze in blokjes
  2. - schil de uien snij ze in blokjes
  3. -schil de aardappels snij ze in blokken
  4. - snij de prei in dikke stukken
  5. - doe de wortels en ui in een pan, zet onder water en laat gaar/halfdroog koken
  6. - doe de aardappelen en stukken prei in een grotere ketel(gaat alles samen in achteraf) zet onder water en laar gaar/halfdroog koken
  7. giet alles af en doe wortels en ui bij aardappelen en prei
  8. neem een stamper en plet alles te samen ( in grote stukken - geen puree) - kruiden met zout en peper
  9. bak eender welke vis gaar (fishsticks voor de kids bvb)
  10. gebraden gekochte vis (bvb kibbeling) is ook superlekker erbij
  11. schep groentestoemp op , leg een stuk vis erbij, serveer eventueel met citroensausje of vissaus uit pakje
BAKMUIS