Stoemp met bieslook, zilveruitjes en grijze garnalen

2955 30 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 600 g grijze garnalen
  • Solo Vloeibaar Light
  • 800 g puree-aardappelen
  • peper en zout
  • 20 diepvries- of verse zilveruitjes
  • bieslook
  • nootmuskaat
  • 1 potje zure room
  • 1 krop sla
  • olijfolie
  • azijn
  1. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Kook ze vervolgens in gezouten water.
  2. Giet af en pureer.
  3. Hak de zilveruitjes en de bieslook fijn en voeg bij de puree. Voeg er ook flink wat Solo Vloeibaar Light aan toe en kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
  4. Vul een ring met een laagje puree en een laagje grijze garnalen.
  5. Werk af met een lepeltje zure room en verwijder de ring.
  6. Dien op met een groene salade en een vinaigrette van olijfolie, azijn, peper en zout.
Solo