Stilton-boterham

5 15 Gemiddelde moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 4 dikke sneden tarwebrood
  • 250 g stilton
  • 100 g gedroogde veenbessen
  • 30 g pecannoten
  • 45 g Becel Gold
  • 10 druiven
  • balsamicosiroop
  • 2 peren
  • veldsla
  1. Gril de boterhammen langs beide kanten in de oven.
  2. Verkruimel de Stilton-kaas in een kom en meng er de veenbessen onder. Hak de pecannoten en rooster ze in een droge pan op het vuur. Meng nadien met de Stilton.
  3. Besmeer het gegrilde tarwebrood met de Becel Gold en beleg rijkelijk met de Stilton-mengeling. Werk af met balsamicosiroop. Snij enkele ontpitte druiven in twee en voeg ze toe.
  4. Serveer met een salade van veldsla en stukjes peer.
  5. Dit recept is een creatie van chef-kok Jeroen De Pauw.
Becel