STEAK TAGLIATA

8 30 1 5
Aantal personen:
  • 2 tournedos
  • 5 el balsamicoazijn
  • zout en zwarte peper
  • 3 el olijfolie
  • 1 rode ui
  • 50 g ruccola
  • 1 bakje waterkers
  • Platte peterselie
  • bieslook
  1. Meng de balsamico, zout, peper en olijfolie. Zet 2 el van deze vinaigrette opzij.
  2. Marineer het vlees 5 min. in de rest van deze vinaigrette.
  3. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Verwarm de grillpan. Laat het vlees 2 minuten aan weerszijde grillen.
  4. Giet de overblijvende vinaigrette in een slakom. Voeg er de ui, ruccola, waterkers, platte peterselie en bieslook toe. Vermeng met de vinaigrette.
  5. Snij het vlees in schijfjes. Verdeel het over de sla. Bestrooi met fleur de sel en garneer met muntblaadjes.
  6. Serveer met geroosterde aardappelen.
li5662