Spruitjesschotel met couscous

3 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr spruitjes
  • 2 tomaten
  • 2 sjalotten
  • 150 gr champignons
  • olijfolie
  • gedroogde italiaanse kruiden
  • 60 gr roquefort
  1. Uien, spruitjes en champignons schoonmaken. Spruitjes gaar koken. Champignons in plakjes snijden en uien grof snipperen. Spruitjes en uien op hoog vuur ongeveer 5 minuten roerbakken. Champignons toevoegen en roerbakken. Tomaten toevoegen en een kleine eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden erdoor roeren. Nog 5 minuten zachtjes laten sudderen en ondertussen couscous volgens voorschrift bereiden.
  2. Oven voorverwarmen 175c°. Couscous onder groenten scheppen in ovenschotel doen en roquefort erover kruimelen.
  3. In oven tot roquefort gesmolten is. Smakelijk!
Veerle Verbrug