Spinazieroomsoep met croutons

102 20 4 5
Aantal personen:
  • 1 sjalot
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 1 el eetlepgedroogde marjolein
  • 200 ml groentebouillon
  • Zout
  • 1 flesje light room
  • 150 g spinazie met roomsaus
  • 1 el eetlepgedroogde kervel
  • zwarte peper
  • brood voor croutons
  • Solo frituur olie
  1. Gaar de sjalot in de Solo in een niet te kleine kookpot zonder te kleuren.
  2. Voeg de spinazie en de kruiden toe en laat smelten.
  3. Voeg daarna de bouillon toe en breng het geheel aan de kook.
  4. Breng op smaak met peper en zout .
  5. Ondertussen heeft U de croutons gesneden en gebakken in een laagje olie in een pan of in de friteuse.
Solo
Meer inspiratie

SoepVoorgerechtVegetarisch