Spinazie-gehaktschotel met mozzarella.Heerlijke schotel voor door de week

26 25 4 5
Aantal personen:
  • 450 gr diepvries bladspinazie
  • 2 el olijfole
  • 1 grote ui gesnipperd
  • 2 teen knoflook geperst
  • 400 gr runder gehakt
  • 250 gr cherry tomaatjes gehalveerd
  • 700 gr aardappelschijfjes( koel vers )
  • 125 gr ( buffel) mozzarella in plakjes
  • 1 tl oregano
  • 1 ovenschaal van 1 1/2 liter
  1. Bereiding 20 minuten oventijd 25.
  2. Verwarm de oven voor tot 200 ÂșC. Ontdooi de bladspinazie in de magnetron (ca. 6 min. op 750W) of in een pan (ca. 14 min. op een zacht vuurtje). Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bak 2/3 van de tomaatjes 2 min. mee. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep het gehakt in de ovenschaal. Laat de spinazie goed uitlekken en verdeel over het gehakt. Dek af met de aardappelschijfjes. Leg er de mozzarella met de resterende tomaatjes op. Bestrooi met de oregano. Bak de spinazieschotel in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar.
  3. Bron Vrouw .nl Eigen foto
Love to Cook