Spiesjes

6 15 0 5
Aantal personen:
  • 300 gram chipolata
  • 100 gram kestomaatjes
  • 4 middelgrote aardappelen (vastkokend)
  • rozemarijn
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
  • 8 el olijfolie
  1. Voorbereiding:
  2. Was de aardappelen goed. Snij ze, zonder ze te schillen, in vieren. Kook ze beetgaar in gezouten water.
  3. Maak kleine worstjes van de chipolata.
  4. Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes. Meng ze met olijfolie en het uitgeperste teentje knoflook en doe dit in een kom.
  5. Leg de aardappelen, worstjes en de kerstomaatjes in de gearomatiseerde olijfolie en roer goed om.
  6. Prik alles op een sat├ęprikkers en strooi er wat zout en peper over.
  7. Bereiding:
  8. Bak de spiesjes gedurende 4 minuten langs beide kanten op de barbecue.
Lucasje