Spies met scampi, mango en curry-limoen dressing

2 19 4 5
Aantal personen:
  • 20 scampi en 1 rijpe mango sap en zeste van 1 limoen theelepel curry
  • 1dl olijfolie pe/zo eventueel het sap van 1 citroen
  1. Neem 1 dl olijfolie, rasp de zeste van 1limoen en doe bij de olie, pers vervolgens het sap van de limoen en voeg bij, strooi er 1 theelepel curry over. Afkruiden met peper en zout. Alles goed mixen en proeven. Eventueel het sap van1 citroen toevoegen en terug dooreen mixen.
  2. Pel de scampi tot aan de staart en verwijder het darmkanaal. Rijg vervolgens 3 of 4 scampi afgewisseld met grote stukken mango aan de spiesjes.
  3. Laat de spiesjes een kwartiertje marineren in de dressing en borstel er nog wat dressing over.
  4. Bak de spiesjes langs beide zijden een 2 tal minuten op de barbecue of op een gloeiend hete grill
  5. Smakelijk
Edje & Martine