Spies met gebakken Sint-Jakobsvruchten, gewokte groenten en paprikacoulis

298 35 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 50 g Solo
  • 1 blokje Knorr Bouquet Provençale
  • 1 blokje Knorr Bouquet Knoflook-Peterselie
  • blaadjes platte peterselie
  • 8 st jacobsvruchten
  • 8 kerstomaten
  • 1 paprika
  • 300 g gemengde groenten om te w
  1. Steek op een kleine brochette 2 Sint-Jakobsvruchten en 2 kerstomaten.
  2. Kook het vruchtvlees van de paprika in wat water volledig gaar. Giet af en pureer met een staafmixer.
  3. Voeg daarna de Knorr Bouquet Provençale toe en klop er de Solo onder.
  4. Wok de groenten op een hoog vuur met 3 eetlepels Solo vloeibaar tot ze beetgaar zijn.
  5. Voeg even voor het einde de Knorr Bouquet Knoflook-Peterselie toe en roer zorgvuldig om.
  6. Bak daarna de brochettes kort in hete Solo en kruid ze met peper en zout.
  7. Snij de peterselieblaadjes in reepjes en voeg ze bij de gewokte groenten.
  8. Schik vervolgens de groenten op borden, leg er de brochette op en giet wat saus erlangs.
Solo