Spicy chocolademousse

5 22 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 80 g pure chocolade
  • 1 el honing of agavesiroop
  • 10 g gekonfijte gember
  • 1 tl roze peperbolletjes
  • 1 pakje Solo Crèmefine Patisserie à 200 ml
  1. Breek de chocolade in stukjes. Laat de chocolade met de honing of agavesiroop au bain-marie smelten.
  2. Hak de gekonfijte gember fijn. Houd een paar roze-peperbolletjes apart voor de garnering en kneus de rest. Spatel de gekneusde peperbolletjes en de gember door de gesmolten chocolade.
  3. Klop de Solo Crèmefine Patisserie op en spatel er de chocolade onder. Schep de chocolademousse in glaasjes en laat een nachtje opstijven in de koelkast. Garneer net voor het serveren met een paar roze-peperbolletjes.
Solo
Meer inspiratie

FransDessertNagerecht