Sperziebonen met krieltjes

19 15 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 600 g sperziebonen
  • 750 g krieltjes
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • zout, peper
  • 1 el zilveruitjes
  • 200 g kerstomaatjes
  1. Maak de boontjes schoon en halveer ze. Spoel de zilveruitjes af en laat ze uitlekken. Was de tomaatjes.
  2. Kook de bonen 8 minuten in licht gezouten water. Bak krieltjes een minuut of 5 in 3 kneepjes vloeibare margarine. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Voeg de afgespoelde en uitgelekte zilveruitjes toe en bak ze kort mee. Schep de kerstomaatjes door de aardappeltjes.
  4. Giet de sperziebonen af, laat ze uitlekken en schep ze door de krieltjes. Roerbak het gerecht nog een minuutje en serveer.
Solo