Spek met mosterdlaagje

4 30 5 5
Aantal personen:
  • 2 dikke schijven breydelham en 2 EETL MOSTERD
  • 4 plakjes raclettekaas en8 eetl broodkruim
  • 2 rrtl fijngehakte peterselie en 1 koffielepel fijngesneden look
  • 4 eetl olijfolie en 1 eetl HP honing-mosterdkruid
  • 2 eetl fijngehakte bieslook en 4 eetl zure room
  • 4 st aarda^ppelen
  1. • Schik de schijven Breydelham op de grill en gril ze aan beide kanten mooi sappig.
  2. • Meng het broodkruim samen met de peterselie, de look, de olijfolie en de PH Honing-mosterdkruiden
  3. • Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd.
  4. • Bedek dit met de raclettekaas en het broodkruim.
  5. • Laat dit nog een tweetal minuten op de grill liggen.
  6. • Serveer het geheel met een aardappel met zure room.
  7. • Meng de zure room onder de fijngesneden look en de bieslook.
  8. • Kook de aardappel vervolgens gaar in de schil in gezouten water.
  9. • Snijd hem daarna in tweeën en serveer hem samen met de zure room.
hildeke3105