spaghettisaus

18 45 3 5
Aantal personen:
  • 2 ajuinen
  • 1 kg gehakt
  • wortelen
  • paddestoelen
  • paprika's
  • 1 blik 400 gr tomatenblokjes
  • 1blikje tomatenpuree
  • look, rozemarijn,tijm, laurier, basilicum, marjolein
  1. Pel de ajuinen en snij ze in stukjes
  2. Schil de wortelen en snij ze in stukjes
  3. Indien verse paddestoelen, was ze, snij ze in schijfjres en bak ze in boter
  4. Ontpit de paprika's en snij ze in stukjes
  5. Stoof de ajuinen, wortels en paprika's aan (+ eventueel paddestoelen uit blik)
  6. Voeg het gehak toe en laat verder bakken
  7. Als het vlees genoeg gebakken is,
  8. voeg de verse champignions toe, de tomatenblokjes, de tomatenpuree en laat de saus doorkoken
  9. Voeg de kruiden toe
  10. Laat verder pruttelen op een klein vuurtje
kruidenspookje