Spaghettisaus Goldwing

1 45 0 5
Aantal personen:
  • 800 gr Gehakt
  • 1 st Ajuin
  • 1 st Paprika rood
  • 1 st Paprika groen
  • 2 st Wortelen
  • 500 gr Champignons
  • 2 st Tomaten
  • 1 blik Tomaten gepeld
  • 1 blikje Tomatenpuree
  • 1 teentje Knoflook
  • 3 el Olijfolie
  • 2 st Laurierblad
  • 1 kl Tijm
  • 1 kl Rozemarijn
  • 1 el Bouillon PH groente
  • 1 kl Spaghettimix PH
  • 1 kl Chili Tex Mex
  • 1 kl Pili Pili
  • 1/2 kl Italiaanse kruiden
  • 1 blik Water
  1. Doe het vlees in een pan, op een zacht vuur, en plet met een vork
  2. tot kleine stukjes tot het gaar is.
  3. Snijd alle groenten, champignons en knoflook zeer fijn.
  4. Smelt een klontje boter in een pot en stoof hierin de ui.
  5. Voeg alle fijn gesneden groenten, champignons en knoflook toe en
  6. laat mee stoven.
  7. Voeg het blik tomaten, stamp fijn en voeg 1 blik water toe.Doe
  8. daar nu de groentebouillon, de laurier en de andere kruiden bij.
  9. Voeg als laatste het blikje tomatenpuree en de spaghetti mix toe.
  10. Laat 3 uur sudderen en kook de spaghetti als de saus bijna klaar
  11. is.
goldwingding