spaghetti

1 35 0 5
Aantal personen:
  • 3 paprika's
  • 3 gele uien
  • 1 blikje champignons
  • 1 blikje gepelde tomaten in stukjes gesneden
  • 1 brik gezeefde tomaten
  • 1 blikje tomatenpuree
  • boter
  • gehakt (eigen keuze hoeveel)
  • verse peterselie
  • cayennepeper
  • paprikapoeder
  • spaghettikruiden
  • tabasco
  • eventueel nog een klein beetje ketchup
  • spaghetti
  • pastabouillon
  • geraspte kaas
  1. De saus
  2. Laat de fijngesneden paprika en uien garen in wat gesmolten boter.
  3. Voeg er het gehakt bij en roer het los tot je gahakt gaar is.
  4. Voeg er het blikje tomatenpuree, de gepelde en gezeefde tomaten bij.
  5. Doe er de spaghettikruiden, cayennepeper, paprikapoeder en tabasco in naar eigen smaak.
  6. Indien u ketchup wenst te gebruiken kunt u deze er nu bijvoegen.
  7. Voeg er nu het blikje champignons in en laat even sudderen.
  8. Voeg er op het laatste de verse peterselie bij en de saus is klaar.
  9. De pasta
  10. Laat wat water koken.
  11. Als het water kookt doet u er de spaghetti in en laat deze koken.
  12. Als de pasta gekookt is giet u deze in een vergiet en overspoelt hem met koud water.
  13. Intussen laat je in de pot wat boter smelten en wanneer deze gesmolten is doet u er de koude pasta in en u roert wat om zodat de pasta niet blijft kleven.
  14. Indien u dit wenst kunt u nu wat pastabouillon bij de pasta doen.
  15. Als de pasta terug opgewarmd is dan bent u klaar om aan tafel te gaan.
  16. Serveer de pasta met wat gemalen kaas en geniet van uw maaltijd
boostybumper