spaghetti

24 120 0 5
Aantal personen:
  • 3 ajuinen
  • 3 teentjes look
  • 4 wortelen
  • 1 halve selder
  • 2 à 3 stengels prei
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 500 gram champignons
  • 1.5 kg gehakt
  • 4 à 5 dozen gezeefde tomaten
  • 1 klein doosje tomatenpuree
  • zout en peper
  • mespunt caynepeper
  • koffielepel basilicum
  • koffielepel oregano
  • enkele druppels tabasco
  • koffielepel dragon
  • 2 eetlepels spaghettikruiden
  • solo vloeibaar
  1. -snij de groenten heel fijn en spoel ze
  2. -bak de ajuin en de look in de solo en voeg daarna de groenten aan toe laat even stoven.
  3. -voeg er de gezeefde tomaten aan toe met de tomatenpuree.
  4. -laat dit geheel op een zacht vuurtje gaar worden.
  5. -snij ondertussen de champignons in schijfjes en bak ze.
  6. -het gehakt afbakken en fijn doen
  7. - als de groenten gaar zijn de kruiden aan toe voegen en het gehakt en de champingnons aan toe voegen.
  8. -de spaghetti koken en opdienen met de saus
dunja