Spaghetti Quattro Formaggi met kerstomaatjes en salade met pijnboompitjes

111 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 200 g spaghetti
  • 3 el pijnboompitjes
  • 1 krop botersla
  • 250 g kerstomaatjes
  • 1 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar
  • 1 pot (255 g) Bertolli Pastasaus Quattro Formaggi
  • 3 el Bertolli Extra Vergine Olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • 2 takjes basilicum
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan op een matig vuur goudbruin. Laat ze op een bord afkoelen. Was en droog de sla. Maak de tomaatjes schoon.
  2. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak de kerstomaatjes 3 min. op een hoog vuur. Verwarm de Formaggisaus in de pan waarin de spaghetti is gekookt. Schep de spaghetti en de kerstomaatjes erdoor. Snijd de basilicum in reepjes.
  3. Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en schep met de helft van de basilicum door de sla. Strooi de pijnboompitjes erover. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden. Bestrooi
  4. met de rest van de basilicum en geef de salade erbij.
Solo