SPAGHETTI MET ZOMERGROENTEN

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 2 UIEN FIJNGESNEDEN
  • 2 TEENTJES KNOFLOOK fijngesneden
  • olijfolie
  • 500 gr kalfsgehakt
  • sap van 4 sinaasappels
  • 2 wortels in blokjes
  • 1 venkel in blokjes
  • 1 aubergine in blokjes
  • 1 paprika in blokjes
  • 1 courgette in blokjes
  • 5 dl passata tomatensaus
  • 1 el provencaalse kruiden of oregano
  • 1 snuifje cayennepeper
  • peper en zout
  1. fruit de uien en knoflook glazig in olijfolie. voeg dan het gehakt toe en bak het al roerend kruimelig. Overgiet met het sinaasappelsap en laat het vocht bijna volledig wegkoken. Voeg dan de groenten toe en overgiet met de tomatensaus. Breng op smaak met de provencaalse kruiden, cayennepeper, peper en zout
NelekeP