Spaghetti met zeevruchten

603 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 wortel
  • 4 eetlepels Solo
  • 1 blikje kant en klare tomatensaus
  • zout
  • 200 g gepelde zoetwatergarnalen
  • 400 g spaghetti
  • 1 ui
  • peper
  • tijm
  • 200 g gekookte mosselen
  • 1 blik kokos (melk)
  1. Snipper de ui en snij de wortel in zeer fijne plakjes.
  2. Stoof de ui en de wortel in de Solo aan en doe er de saus bij.
  3. Giet er de kokosmelk bij en breng verder op smaak met tijm, peper en zout.
  4. Laat er de garnalen in garen en voeg dan de mosselen toe.
  5. Laat alles goed opwarmen.
  6. Kook de pasta beetgaar en verdeel er de saus over.
Solo
Meer inspiratie

PastaHoofdgerecht