Spaghetti met visfilets en paprika

238 25 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 350 g spaghetti
  • zout
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel marjolein
  • 400 g visfilets
  • 2 rode paprika's
  • 1 ui
  • peper
  1. Halveer de paprika's, haal er de zaadlijsten en zaadjes uit en snij ze in fijne reepjes.
  2. Snij de ui in dunne ringen.
  3. Bak de ui kort in de Solo samen met de paprika's.
  4. Kruid de groenten met de marjolein, peper en zout.
  5. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten sudderen en roer af en toe.
  6. Kook de pasta al dente in ruim, kokend en gezouten water.
  7. Giet af maar houd 2 eetlepels van het kookwater apart.
  8. Voeg de visfilets bij de groenten en laat nog 5 minuten garen.
  9. Voeg 2 eetlepels pastakookwater bij de saus en voeg dan de pasta bij de groenten.
  10. Goed mengen en meteen opdienen.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht