Spaghetti met verse fijne groenten, kappertjes en walnoten

11 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Tuinkruiden
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Pasta & Rijst
  • 400 g spaghetti
  • 1 smalle prei
  • 250 g sperziebonen
  • 4 tomaten
  • 150 g gepelde walnoten
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 250 ml room
  • 2 el kappertjes
  • 12 blaadjes basilicum
  1. Breng een ruime hoeveelheid water met het bouillonblokje aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook deze gaar volgens de kooktijd op de verpakking. Afgieten.
  2. Snij ondertussen de prei, sperziebonen en tomaten in kleine stukjes. Hak de walnoten grof.
  3. Verwarm de Solo in een diepe braadpan en bak de stukjes prei en sperzieboon 4 minuten. Voeg de tomaten toe en laat 2 minuten mee garen. Roer de room en het bouillonketeltje erdoor en laat het smelten. Laat het gerecht 5 minuten pruttelen.
  4. Schep de hete spaghetti met de walnoten en de kappertjes door de groentensaus. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 borden en versnipper de blaadjes basilicum erbovenop.
Knorr