Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas

1100 25 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 400 g lamsgehakt
  • 1 pak spaghetti
  • Solo
  • peper en zout
  • 450 g bladspinazie
  • 100 g parmezaanse kaas
  • 1 zak Bertolli pastasaus Basilicum
  • 1 ui
  • 3 basilicum (takjes)
  1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
  2. Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
  3. Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
  6. Bestrooi met kaas en serveer.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht