Spaghetti met scampi en rucola

4 0 0 5
Aantal personen:
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tomaten
  • 1 handvol rucola
  • 50 gram ongekookte spaghetti
  • 8 gepelde scampi
  • 1 koffielepel plantaardige olie
  • peper
  • zout
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
  1. Snipper de ui. Pers het knoflookteentje uit. Snijd de tomaten in blokjes. Was de rucola en hak in grote stukken.
  2. Kook de spaghetti gaar zoals aangegeven op de verpakking. Bak de ui, de knoflook en de scampi gedurende 2 minuten in olie.
  3. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met Parmezaanse kaas en laat 5 minuten sudderen.
  4. Meng de saus door de spaghetti en werk af met wat rucola.
Pascal Claessens
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht