Spaghetti met pecorino en knoflook, kip en asperges

57 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 200 g spaghetti
  • 100 g dunne groene of witte asperges
  • 150 g kipfilet
  • zout, peper
  • 2 el Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar
  • 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Pecorino
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Maak de asperges schoon, schil ze als het witte zijn (groene hoeven niet te worden geschild). Snijd een klein stukje van de harde onderkant van de asperges af. Snijd de asperges schuin in stukjes van ca. 3 cm. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met wat zout en peper.
  2. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de kip 5 min. op een hoog vuur. Schep de kip geregeld om. Voeg de asperges toe en bak ze 5 min. mee. Roer de pastasaus erdoor en verwarm deze in 3 min. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden. Schep de saus erover.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht