Spaghetti met kip en aubergine

208 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 400 g spaghetti
  • 300 g kipreepjes
  • 1 aubergine
  • 150 g kerstomaatjes
  • 3 el Bertolli Olijfolie Classico
  • zout, peper
  • 5 el Bertolli Pesto alla Calabrese
  • 3 el fijngehakte peterselie
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. 
  2. Snijd de aubergine in blokjes. Halveer de kerstomaatjes. 
  3. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan of wok en bak de kipreepjes en de aubergineblokjes gedurende 7 min. op een matig vuur. Bestrooi met wat zout en peper. Voeg de kerstomaatjes en de pesto toe en warm 3 min. mee op. 
  4. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden, schep de kip met pesto en groenten erop en bestrooi met de peterselie.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht