Spaghetti met kerstomaatjes

8 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 400 g spaghetti
  • 500 g kerstomaten
  • 0.5 rood pepertje
  • 1 teen knoflook
  • takjes basilicum
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • Lekker met:
  • 4 grote schnitzels
  • peper en zout
  • 4 plakjes (parma)ham
  • 100 g rucola
  1. Was en halveer de kerstomaten. Snijd het pepertje in ragfijne reepjes. Pel en snipper de knoflook. Scheur de basilicumblaadjes grof. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit de vloeibare margarine en roerbak hierin de halve kerstomaatjes met de reepjes peper gedurende 2 à 3 minuten. Bak dan de knoflook een minuutje mee.
  3. Giet de spaghetti af en voeg hem nog een beetje nat bij de tomaatjes, strooi de basilicumreepjes erover en meng opnieuw.
  4. Lekker met rucolasalade en minischnitzels:
  5. Snijd de schnitzels en de plakken ham in drieën. Kruid de schnitzels met peper en zout, leg er een stukje ham op en steek vast met een cocktailprikker.
  6. Bak de minischnitzels 3 à 4 minuten in vloeibare margarine en serveer bij de pasta.
Solo