Spaghetti met gegrilde paprika's, tijm en blinde vinken

60 25 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 300 g spaghetti
  • 3 blinde vinken
  • 2 eetlepels Bertolli Vloeibaar
  • 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & look
  • 1 pot gegrilde paprika’s
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 10 takjes tijm
  1. Verwarm de margarine in een koekenpan en bak de blinde vinken in 15 minuten goudbruin. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de gegrilde paprika’s goed in een vergiet uitlekken. Snijd ze vervolgens in dikke repen. Rits de blaadjes tijm van de takjes.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin het teentje knoflook. Doe vervolgens de pastasaus, de paprikarepen en de tijm erbij. Roer alles even om en laat het 8 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Snijd de blinde vinken in schuine plakken. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Schik de plakken blinde vink op de saus.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht