Spaghetti met garnalen en lente-uitjes

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 400 g spaghetti
  • olijfolie
  • 500 g grote garnalen
  • 2 lente-uitjes, in ringetjes
  • 4 tomaten, in kleine blokjes
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden light
  • 1 citroen
  • 75 g rucola
  1. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Verwarm wat olijfolie in een wok en roerbak hierin de garnalen ca. 2 minuten.
  3. Voeg na 1 minuut de lente-uitjes toe.
  4. Breng op smaak met peper en zout. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe.
  5. Doe nu Boursin Cuisine erbij en laat het ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Was ondertussen de sla en breng deze op smaak met een dressing van olijfolie en wat citroensap, peper en zout.
  7. Meng de spaghetti door de garnalensaus. Verdeel de spaghetti over diepe borden en geef de rucolasalade er apart bij.
britty_