Spaghetti met aubergine en pijnboompitten

85 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 350 gram spaghetti
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Basilicum
  • 1 aubergine
  • 1 rode ui
  • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 50 g pijnboompitten
  • 6 blaadjes basilicum
  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en versnipper de ui. Snijd de aubergine in stukjes en hak de basilicum fijn.
  2. Verwarm een hapjespan en voeg een scheutje olijfolie toe. Fruit hierin eerst de ui, voeg vervolgens de aubergine toe en roer alles even om. Doe nu de pastasaus erbij en laat de saus 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Roer tot slot de pijnboompitjes en de basilicum door de saus, verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Solo