Spaghetti Mediterraneo met garnalen, tomaatjes, paprika en rucola

307 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 400 g spaghetti
  • 500 g tomaatjes
  • 3 gele paprika's
  • 3 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar
  • 300 g grote gepelde garnalen
  • 1 pot (185 g) Bertolli Pesto Verde
  • 100 g rucola
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Maak de tomaat en paprika's schoon. Snijd de paprika's in stukjes en de tomaatjes in partjes.
  2. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een wok en roerbak de paprika 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak ze 3 min. mee. Meng de tomaat erdoor en roerbak nog 2 min. Schep de warme spaghetti, de pesto en ¾ van de rucola erdoor.
  3. Schep de spaghetti in een grote schaal of direct in warme diepe borden. Strooi de rest van de rucola erover.
Bertolli