Spaghetti in romige saus met ei en spek

33 25 4 5
Aantal personen:
  • 500 gram spaghetti
  • 8 plakken spek
  • 4 eieren
  • 50 gram parmesaanse kaas
  • 3 dl slagroom
  • zwarte peper van de molen
  1. - Kook de spaghetti al dente. Laat uitlekken en doe terug in de pan.
  2. - Terwijl de pasta kookt snijd u het spek in smalle reepjes en bak het goudbruin in de pan met een beetje solo.
  3. - Haal het spek uit de pan en leg op keukenrol om even uit te lekken zodat het overtollige vet weg is.
  4. - Klop de eieren samen met de parmesaanse kaas los.
  5. - Voeg bij dit mengsel het gebakken spek en giet dit over de gekookte pasta.
  6. - Meng dit zeer goed .
  7. - Zet de pan terug op het vuur en verwarm nog ongeveer 1 min op een laag vuurtje.
  8. - Kruid nog even bij met zwarte peper van de molen.
  9. - Garneer naar wens met verse kruiden.
Véroniquesken