Spaghetti della mama

7 60 0 5
Aantal personen:
  • olijfolie, peper en zout
  • 2 middelgrote uien fijngehakt
  • 2 teen knoflook fijn gekakt
  • 1 scheut rode wijn
  • 300 gr gehakt naar keuze
  • 150 gr ontbijtspek
  • 1 bakje champignons in plakjes
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 blik gezeefde tomaten
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1/2-1 kop bouillon
  • 1 bouquet garni
  • 400 gr spaghetti
  • parmezaan
  1. Verwarm de pan en daarin de olijfolie.
  2. Fruit ui en knoflook, bak dan gehakt en spek mee en voeg champignons en paprika toe.
  3. Laat even doorbakken.
  4. Bak de tomatenpuree mee, blus af met wijn, roer er de gezeefde tomaten en tomaten uit blik doorheen en voeg zoveel bouillon toe dat je een dikke, maar wel vloeibare saus krijgt. Doe het bouquet garni erbij en laat de saus een uurtje pruttelen. Kook dan de spaghetti beetgaar, giet die af en roer door de saus.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Laat alles nog even staan zodat de saus goed in de spaghetti kan trekken.
  7. Serveer met geraspte parmezaanse kaas. .
  8. Bouque garni ( salie, laurier,tijm, rozemarijn, oregano,basilicum)
Love to Cook