Spaghetti Bolognese met bleekselderij en rauwe ham

17 20 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 1 dikke snee (ca.75 g) rauwe ham
  • 1 kleine struik bleekselderij
  • 2 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar
  • zout, zwarte peper
  • 250 g rundergehakt
  • 1 zak (400 g) Bertolli Pastasaus Bolognese
  • 400 g spaghetti
  • 6 el geraspte jong belegen kaas
  1. Snijd de rauwe ham in blokjes. Maak de bleekselderij ondertussen schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een diepe pan en voeg de bleekselderij toe. Bestrooi de groente met wat zout en peper en bak ze 5 min. Voeg de ham en het gehakt toe. Bak ze 5 min. al roerende met een vork of spatel mee, zodat het gehakt in stukjes wordt verdeeld. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus nog 5 min. op een matig vuur.
  3. Kook de spaghetti ondertussen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en verdeel over 4 warme diepe borden. Schep de pastasaus erop en bestrooi het gerecht met zwarte peper naar smaak. Serveer de kaas erbij.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht