Spaghetti Bolognese à la Véronique

13 45 5 5
Aantal personen:
  • 1 fles Elvea Passata gezeefde tomaten
  • 1 beetje vloeibare solo
  • 2 grote ajuinen
  • 1 kilo verse champignions
  • 6 grote wortelen
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 gele paprika
  • 4 takjes witte selder
  • 1/2 bosje peterselie
  • 1 teen look
  • spaghettikruiden
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • pili-pili
  • cayennepeper
  • 2 koffielepels gedroogde oregano
  • 1 pak fijne spaghetti
  • gemalen emmental-kaas
  • 650 gram kalfsgehakt
  • 1 fles Cirio Passata gezeefde tomaten met Basilicum (colruyt)
  1. Doe in de pan een beetje vloeibare solo en doe hierbij de volgende gesneden groenten in kleine stukjes : ajuin, wortelen, selder, champignions en paprika's en voeg ook de gesnipperde look hier aan toe.
  2. Laat dit op een zacht vuurtje stoven tot deze beetgaar zijn. Indien nodig doe er klein beetje water bij zodat het niet kan aanbranden .
  3. Voeg hier het kalfsgehakt bij en bak verder aan en meng dit goed onder.
  4. Voeg hier nu de twee flessen gezeegde tomaten aan toe en laat dit ongeveer 20 min. sudderen en kruid naar smaak met de kruiden.
  5. Voeg dan het fijngesneden bosje peterselie toe.
  6. Dien op met fijne spaghetti en verse emmental-kaas.
  7. Smakelijk.
Véroniquesken