Spaghetti-anders (niet Italiaans maar net zo lekker)

10 180 4 5
Aantal personen:
  • 500gr. Mager rundvlees
  • Zout-peper
  • 100gr Boter
  • 3 Middelgrote Uien
  • 1 Flesje Bier
  • 2 Soeplepels Bouillon van blokjes of zelf getrokken
  • 1 Grote Goudrenet
  • 2 Plakken Ontbijt/peperkoek
  • 500gr. Spaghetti
  1. Spaghetti koken vlg. de verpakking, koudspoelen, uit laten lekken, en bewaren in koelkast in afsluitbare doos. (tot gebruik)
  2. Vlees in blokjes snijden.
  3. Appels schillen en klein snijden.
  4. Ontbijtkoek verkruimelen (grof).
  5. Ui(en) schillen en klein snijden.
  6. BEREIDEN:
  7. Vlees peperen (royaal) en zouten daarna aanbraden en ui(en) mee laten kleuren.
  8. Giet het bier met de warme bouillon erbij en laat +- 2 รก 3 uur trekken (of eerder als het vlees gaar is)
  9. Als het vlees gaar is, de stukjes appel en ontbijt/peperkoek toevoegen en +- 5 minuten mee laten pruttelen tot de appel een beetje zacht is geworden.
  10. Spaghetti verwarmen in pan (zachtjes opwarmen) of magnetron.
  11. SERVEREN:
  12. Op voorverwarmde borden, spaghetti in het rond, vlees in het midden en eventueel (fijne) doperwtjes lang de de rand.....................Smakelijk.........................................
eol1