SOEZEN VAN MARIJKE

3 15 5 5
Aantal personen:
  • 300 ML WATER
  • 1 SNUIFJE ZOUT
  • 150 GRAM SOLO
  • 180 GRAM GEZEEFDE ZELFRIJZENDE BLOEM
  • 5 OF 6 stuks eieren
  • 1 koffielepel bakpoeder
  • 1 liter slagroom(40% vetgehalte)
  • 180 GRAM bloemsuiker
  1. doe 300 GRAM WATER IN DE PAN
  2. VOEG SNUIFJE ZOUT TOE
  3. VOEG 150 GRAM SOLO TOE
  4. BRENG AL ROEREND AAN DE KOOK
  5. VOEG 180 GRAM ZELFRIJZENDE BLOEM EN EEN KOFFIELEPEL BAKPOEDER TOE
  6. ROER VERDER TOT HET DEEG IN EEN BOL VAN DE PAN KOMT
  7. DOE IN DE KEUKENROBOT met de K arm
  8. VOEG EI PER EI TOE
  9. ZESDE EI(of een half ei) TOEVOEGEN ALS HET DEEG NIET IN BROKKEN VAN EEN LEPEL KOMT
  10. gedurende 10 MIN laten draaien op volle snelheid tot gladde masse
  11. spuit op een bakpapier
  12. in de oven op 220graden , hetelucht oven 20,25 minuten
  13. de oven niet openen tijdens de eerste 20 min
  14. opvullen met slagroom
  15. slagroom met 180 gram bloemsuiker per liter room (40 % vetgehalte)
  16. erbovenop de chocolade van soezen van marijke
  17. succes
marijkeclaeys