Soep van pompoen en wortel met geitenkaas en peterselie

351 45 3 5
Aantal personen:
  • 200 g wortelen
  • 1 bussel platte peterselie
  • 2 blokje Knorr Finesse groentebouillon
  • 2 eetlepels Solo vloeibaar
  • 1 dl light room
  • 1 l water
  • 100 g verse geitenkaas
  • 250 g pompoen
  • 1 ui gesnipperd
  1. Stoof de ui glazig in de Solo.
  2. Voeg de in stukjes gesneden wortel en pompoen toe.
  3. Overgiet het geheel met 1 liter water en voeg de bouillonblokjes toe.
  4. Laat 25 minuten garen.
  5. Mix de soep glad met een staafmixer.
  6. Spoel vervolgens de peterselie en hak hem grof.
  7. Doe de kaas, room en peterselie in een kommetje en mix kort.
  8. Roer de geitenkaas vlak voor het serveren in de soep.
Solo