Soep Scampi met witte wijn

24 30 5 5
Aantal personen:
  • 4 scampi's per persoon
  • 1 blik kreeftensoep
  • 1 blik water
  • 1 el kerriepoeder
  • 3 dl witte wijn
  • 3 dl verse room
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 30 gr. gehakte peterselie
  1. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Kruid met zout, peper en kerrie
  2. Bak ze gedurende 4 minuten in olijfolie.
  3. Houd de scampi's warm.
  4. Verwijder de overtollige olie.
  5. Voeg de droge witte wijn, de kreeftensoep, water en de verse room toe en laat
  6. gedurende enkele minuten inkoken.
  7. Kruid bij indien nodig.
  8. Voeg op het laatste moment de gehakte peterselie en de scampi's toe.
Clara.G
Meer inspiratie

FransSoepVoorgerechtWinter