SOEP PAPRIKASOEP MET EEKHOORNTJESBROOD

8 40 3 5
Aantal personen:
  • 250 GR PAPRIKA GEEL GROEN ROOD
  • 150 GR GOURGETTE
  • 7 GR EEKHOORNTJESBROOD
  • 1 STUKJE GEMBER
  • 1/2 SJALOT
  • 1/2 TEENTJE KNOFLOOK
  • 1 BLOKJE GROENTENBOUILLON
  • 1 EETLEPEL TOMATENPUREE
  • 80 ML MELK
  • 1 EETLEPEL SOJASAUS
  • 1 EETLEPEL VETSTOF
  • 1 SNUIFJE CAYENNEPEPER
  1. SNIJ ALLE INGREDIENTEN FIJN . WEEK HET EEKHOORNTJESBROOD EEN HALF UUR IN HEET WATER GIET ZE AF EN BEHOUD HET VOCHT EN LAAT BEZINKEN . HOU 1 DL OPZIJ EN SNIJ DE PADDESTOELEN IN FIJNE STUKJES . STOOF DE FIJNGESNIPPERDE GEMBER , SJALOT , EN KNOFLOOK GLAZIG . VOEG DE PAPRIKA EN GOURGETTE SAMEN MET DE TOMATENPUREE EN BOUILLONBLOKJE TOE . OVERGIET MET 1 LITER WATER EN HET OVERGEHOUDEN WEEKWATER . LAAT 20 MINUTEN KOKEN EN MIX DAARNA DE SOEP HEEL FIJN . VOEG DE MELK EN EEKHOORNTJESBROOD TOE . WARM HET GEHEEL OP EN BRENG OP SMAAK MET SOJASAUS EN CAYENNEPEPER .
Izegem 54
Meer inspiratie

ThaisSoepVoorgerechtHerfst