SOEP BISQUE VAN GRIJZE GARNALEN

3 40 5 5
Aantal personen:
  • 600 GR ONGEPELDE GARNALEN
  • 1 KLEINE UI
  • 2 TEENTJES LOOK
  • 140 GR TOMATENPUREE
  • 2 EETLEPELS PASTIS
  • 1 DOOSJE SAFFRAAN
  • 1 GLAASJE GEHAKTE PETERSELIE
  • 1 TAKJE TIJM
  • 1 BLAADJE LAURIER
  • 3 EETLEPELS OLIJFOLIE
  • 1 SNUIFJE CAYENNEPEPER , ZOUT ,PEPER
  1. PEL 200 GR VAN DE GARNALEN. SNIPPER DE UI EN LOOK . FRUIT ZE GLAZIG IN OLIJFOLIE , DOE TOMATENPUREE ,PETERSELIE , TIJM , LAURIER BIJ EN LAAT EVEN STOVEN . DOE ER PASTIS , SAFFRAAN , CAYENNEPEPER EN DE RESTANTEN VAN DE GEPELDE EN DE REST VAN DE 400 GR ONGEPELDE GARNALEN BIJ . SCHENK ER EEN GEUTJE WATER OVER , DEK EN LAAT 20 MIN ZACHTJES GAREN . MIX DE SOEP EN DOE ZE DOOR EEN ZEEF . WARM ZE WEER OP EN BIND INDIEN NODIG WAT OP , DOE ER DE ROOM BIJ EN GARNEER MET GEPELDE GARNALEN EN NOG EEN PLUKJE PETERSELIE .
Izegem 54