Snelle pasta in 10 minuutjes op tafel.

9 10 3 5
Aantal personen:
  • 500 gr verse pasta
  • 100 gr bak bacon in reepjes
  • 600 gr verse spinazie
  • 7 zongedroogde tomaatjes op olie basis in reepjes
  • 3 el pijnboompitten licht geroosterd
  • 3 teen knoflook geperst
  • 4 bosui in schuine stukken
  • 1 potje balsamico pesto
  • 1 rode peper in ringetjes
  1. Bak de bacon uit, schep uit de wok en hou het apart en warm.
  2. Wok de spinazie in het baconvet met de knoflook tot hij slinkt. Voeg dan alle andere ingrediënten toe.Ondertussen is de verse pasta al klaar gemaakt volgens de aanwijzing op de verpakking.Schep het mengsel over de pasta en strooi er de warmgehouden baconstukjes over.
  3. Laat iedereen aan tafel zelf de kaas eroverstrooien.
  4. Serveer met rucola salade.
Love to Cook