Snelle gnocchi met groene asperges en parmaham

3 30 5 5
Aantal personen:
  • 500 gram gnocchi
  • 200 ml Solo Crèmefine Cuisine
  • 100 gram groene mini-asperges
  • 120 gram Parmaham
  • 50 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 1 handvol kervel
  • peper
  • zout
  1. Breng de gnocchi aan de kook volgens de beschrijving op de verpakking.
  2. Hak de kervel fijn.
  3. Spoel de asperges kort onder koud water en bak ze in vloeibare Solo margarine.
  4. Voeg er de Solo Crèmefine Cuisine, de Parmezaanse kaas en de fijngehakte kervel aan toe. Kruid met peper en zout.
  5. Bak de parmaham kort krokant en snijd hem in stukjes.
  6. Meng de gnocchi en ¾ van de krokante parmaham onder de saus.
  7. Werk af met de rest van de krokante ham, Parmezaanse kaas en enkele takjes kervel.
Koken Op Hakken