Snelle chocolademousse met mokkaroom

1 75 0 5
Aantal personen:
  • 150 gram pure chocolade
  • 500 ml slagroom
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels amandellikeur
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 theelepel oploskoffie
  • cacaopoeder
  1. Smelt de chocolade au bain-marie. Laat afkoelen en klop intussen de slagroom lobbig.
  2. Schep de helft van de slagroom en de kaneel door de chocolade.
  3. Verdeel de mousse over 6 glaasjes en laat circa 1 uur opstijven in de koelkast.
  4. Verwarm intussen de likeur en roer de suiker en koffiepoeder er goed door. Laat afkoelen en roer door de rest van de slagroom.
  5. Schenk de mokkaroom op de chocolademousse in de glaasjes en bestrooi met cacao.
Marloes2004
Meer inspiratie

BelgischChocoladeNagerecht