Sneeuwballen met vanillesmaak

63 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 12 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (300 g/600 ml)
  • 50 g versnipperde kokosnoot
  • 75 g fijn gesneden nootjes
  • 50 g fijn gehakte melkchocolade
  • 50 g fijn gehakte witte chocolade
  1. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en leg er 6 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs op. Zet de bakplaat in de diepvriezer en laat gedurende 45 minuten koud worden, of totdat het ijs hard is.
  2. Verdeel de kokosnoot, de nootjes en de fijn gehakte chocolade over 4 bordjes.
  3. Rol elk bolletje ijs door de topping. Je kan voor elk bolletje kiezen voor 1 topping of een combinatie maken.
  4. Dien onmiddellijk op.
Carte d'Or
Meer inspiratie

DessertNagerecht