Slastamppotje met shoarmareepjes

8 40 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 500 g aardappels
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vlees
  • 500 g shoarmareepjes
  • 1 krop ijsbergsla
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 1 scheut melk
  • versgemalen zwarte peper
  1. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met het bouillonblokje gaar. Bak de shoarmareepjes krokant met wat vloeibare margarine. Snijd ondertussen de ijsbergsla in smalle repen.
  2. Giet de aardappels af en stamp ze fijn met 2 kneepjes vloeibare margarine en een scheut melk. Breng de puree op smaak met peper en schep er de sla rauw doorheen.
  3. Serveer de stamppot met de shoarmareepjes.
Solo
Meer inspiratie

GroenteHoofdgerecht