Slasoep met mosterd en een broodje geitenkaas

3 20 0 5
Aantal personen:
  • 200 g bloemige aardappels
  • 1 krop sla
  • 150 g verse geitenkaas
  • 1 rode ui
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 4 mini ciabatta’s
  • Becel pro-activ
  • 1 handvol jonge bladsla
  • 2 el 2 grove mosterd
  1. Schil de aardappels en snijd hem in blokjes. Was de sla en snijd de krop in repen. Verkruimel de kaas. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
  2. Breng 1 l water met de bouillonblokjes, de aardappel en de kropsla aan de kook en kook de soep ca. 15 minuten.
  3. Bestrijk intussen de opengesneden ciabattabroodjes met Becel pro-activ en verdeel er bladsla, de kaas en de ui over. Pureer de soep met een staafmixer en roer de mosterd erdoor. Schep de soep in kommen. Serveer de broodjes met de soep.
Becel