Slanke, zomerse, koude, en romige tomatensoep

2 10 0 5
Aantal personen:
  • 400 ml tomatensap ( of tomatengroentesap)
  • 200 gr magere kwark
  • 4 hard gekookte eieren
  • 1 tl suiker
  • paar druppels tabasco en/of worchestersaus
  • sap van 1/2 citroen
  • pezo naar smaak
  • verse bieslook
  • 1/2 komkommer
  1. Een snelle en lichte zomerse soep, weinig calorieen, veel smaak.
  2. Het tomatensap en de kwark goed mengen, op smaak brengen met suiker, zout, Worcestersaus, Tabasco en citroensap. Alle ingredienten moeten goed gekoeld worden, anders na het mengen de soep een uurtje in de koelkast zetten. Aan de gekoelde soep in stukjes gesneden komkommer toevoegen. Verdelen over 4 borden.
  3. In elke bord een ei doen, gesneden in partjes of plakjes, en wat verse kruiden.
  4. BRON Koken .be
Love to Cook